Om oss

Södermanlands Auktionsverk är ett seriöst auktionsföretag och vi har under många år tagit hand om dödsbon i Eskilstuna. Vi arbetar i hela Sörmland och Närke med omnejd.

För oss är det viktigast att bemöta alla som är i sorg på ett respektfullt och hänsynsfullt sätt och när vi tar hand om dödsbon i Eskilstuna åt dig. På så sätt slipper du de praktiska åtaganden som kan kännas jobbiga vid ett dödsfall.

Ta kontakt för ett första möte

Vid en bortgång kan det bli för många praktiska saker att ordna. I sådana fall kan vi hjälpa till genom att köpa hela dödsboet i Eskilstuna. Ta gärna kontakt för ett första möte. Om du så vill kan vi göra en första bedömning och värdering av sakerna, så att du får veta på ett ungefär vad du kan få för det som du själv inte önskar ha längre. Sedan tar vi hand om allt.

dödsbo i Katrineholm

Sörmländskt auktionsverk i Eskilstuna

Sedan många år tillbaka har vi arbetat med auktioner och är därför mycket erfarna av att både sälja och köpa på auktioner. Med vår långa erfarenhet av auktioner har vi ett öga för vad tingen kan vara värda och ser till så att du som vår kund får betalt för de saker som du själv inte vill ha. Är det så att du vill att någon annan får användning för dem är en auktion oftast det bästa sättet att få betalt för det som du önskar att någon annan får användning för.

Vi samarbetar med El-Kretsen, för en miljöeffektiv och säker återvinning!

Här kan du lämna dina uttjänta små elektronikprylar och batterier. Vi arbetar för kretsloppet. Genom att återvinna elavfall förhindrar vi att farliga kemikalier och plaster kommer ut i naturen och bidrar istället med nya råvaror – ett system som både sparar energi och miljöresurser.

Ta gärna kontakt om du har ett dödsbo i Eskilstuna att ta hand om.