dödsbo i katrineholm tjänstesida om auktion

Sälja/köpa på auktion

Södermanlands Auktionsverk är ett auktionsverk som har god erfarenhet av att både sälja och köpa möbler och saker via en auktion. Har du ett bohag eller ett dödsbo i Eskilstuna som du inte vill ha kommer vi och tar vi hand om det åt dig.

Vi är seriösa auktionsförrättare och har lång erfarenhet av att hantera möbler och ägodelar på ett respektfullt sätt. Auktioner brukar dra till sig många människor och är för många ett bra sätt att hitta nya möbler och saker som de kanske önskar sig. När vi köper dödsbon, bohag efter bodelning, eller liknande, gör vi det på ett mycket hänsynsfullt sätt och med stor respekt – många saker kan vara kära och det förstår vi, därför gör vi det på ett så bra sätt som det är möjligt.

Så går en auktion till

En auktion innebär att du får det bästa priset för alla de saker som du inte längre vill ha. Vi tar hand om hela den procedur som det kan innebära; allt från att transportera alla möbler och saker från dödsboet till att du får betalt. Många gånger kan det vara mest praktiskt att inte själv sälja sakerna och då gör vi det åt dig.

Det kan vara bra att någon utomstående tar hand om det som du själv inte orkar ta hand om, eller så kanske du bor på annan ort och inte har de kontakter som krävs för att kunna sälja sakerna på sådant sätt som du önskar. Då kan du ta kontakt med oss. Vi tar hand om allt som är praktiskt och nödvändigt att göra som till exempel att transportera bort allt, sälja det åt dig så att det bara är att sälja bostaden.

När du tar kontakt med oss, ser vi till att ta hand om allt praktiskt, från transport, försäljning till auktion – och sedan få betalt för sakerna som du inte vill ha. Närhelst som du önskar köpa eller sälja något på en auktion – ta kontakt med oss!

Be gärna om offert så får du veta hur vi arbetar.

Säljer du sakerna som du inte vill ha på auktion får du det bästa priset för dem.