dödsbo-eskilstuna-header (kopia)

Dödsbo

Behöver du någon som kommer och tar hand om ditt dödsbo i Eskilstuna? Vi erbjuder tjänster då vi tar hand om hela dödsbon och auktionerar ut du inte vill bevara så att du får betalt för det.

Vi förstår din situation

Anlita oss gärna för att ta hand om det praktiska som kan uppkomma vid en anhörigs dödsfall. När något sådant händer kan det komma som en viss chock över det inträffade. Det förstår vi så väl, därför kan du vända dig till oss. Vi är din trygga hand så att du ska kunna känna dig säker då vi tar hand om allt praktiskt som gäller ett dödsbo i Eskilstuna.

Berätta gärna hur du önskar ha det

Först anser vi att det är viktigt att komma på ett första möte, då du kan berätta om hur du önskar göra med de saker som finns i ditt dödsbo i Eskilstuna. Vi i vår tur kan berätta om hur vi arbetar. Om du så vill det kan vi göra en första bedömning och värdering av det som du inte önskar behålla. Om du blir nöjd med det vi föreslår, kan vi sedan då ta hand om alla ägodelar och se vi till så att du får betalt för det som du inte vill behålla.

Mångårig erfarenhet av auktion

Vi på Södermanlands Auktionsverk har i många år arrangerat auktioner i Eskilstuna och i Sörmland och har stor vana av att se vad sakerna kan vara värda. En auktion brukar alltid vara det bästa sättet att få betalt för möbler och ting som du själv inte önskar bevara. På så sätt ser vi till så att de kommer till användning av någon annan, som kanske behöver dem. Då kan du slippa tänka på de praktiska göromål som kan komma vid ett dödsbo i Eskilstuna.

Du är i trygga händer när vi tar hand om ditt dödsbo i Eskilstuna.

Vid ett dödsbo kommer många praktiska saker att ta hand om. Vi gör det åt dig!